Cap de setmana Vielha

Arranquem en:

Aquesta ruta seria de cap de setmana i us hem muntat vàries opcions perquè ho pugueu compaginar. Aquesta vegada hem d’agrair a la Laura i al Jordi que ens hagin ajudat a muntar-ho tot
És una ruta sense complicacions però de llarga durada, amb pistes amples i  pendents pronunciades, i amb uns paisatges i unes vistes espectaculars. Pujarem fins a cota 2200mts.

📅Cap de setmana, dissabte 1 i diumenge 2 de juny.
Dificultat : ⭐⭐⭐

Hi han varies opcions per arribar, depenen de cadascú. Comptant que des de Reus tenim gairebé 4h de viatge fins a Les, Vielha :

Opció 1.

Sortir divendres, arribar al vespre a l’hostal, sopar, dormir, dissabte esmorzar i anar cap al punt de trobada. Tornar a l’hostal al vespre, sopar, dormir i esmorzar diumenge. (divendres mitja pensió + dissabte mitja pensió )

Opció 2.

Sortir divendres arribar a dormir i dissabte esmorzar i anar cap al punt de trobada. Tornar a l’hostal al vespre, sopar, dormir i esmorzar diumenge. (dormir + esmorzar + dissabte mitja pensió)

Opció 3

Sortir dissabte de matinada arribar esmorzats al punt de trobada. Tornar a l’hostal al vespre, sopar, dormir i esmorzar diumenge (dissabte mitja pensió)

El dinar🥘 de dissabte serà pic-nic ja que ens enganxarà per la muntanya. En acabar la ruta de dissabte cap a mitja tarda, arribarem de nou al hostal. Una vegada allà soparem i farem nit al mateix hostal .
Diumenge al matí esmorzarem i començarem a tirar avall per arribar a casa cap a l’hora de dinar.

Preus:

Opció 1: 55€ per persona i dia

Opció 1: 55€ per persona i dia
Inclou:
Divendres Sopar i dormir
Dissabte: Esmorzar , sopar i dormir
Diumenge: Esmorzar

Opció 2: 40 € per persona divendres + 55€ per persona dissabte.

Inclou:
Divendres: Dormir
Dissabte: Esmorzar , sopar i dormir
Diumenge: Esmorzar

Opció 3: 55€ per persona dissabte.

Inclou:
Dissabte: Sopar i dormir
Diumenge: Esmorzar

S’ha de reservar plaça aquí!!!

Track: Pendent de modificacions. Us l’enviaré per whatsapp.

Assistents:

Fotos de la zona:

Camino

Vielha - Sauth deth Pish - Bagergue - Vielha